- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9055
- Pris pr. Portion
- 24.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 12, 2013
- 2 stk
- porrer
- 20 g
- Smør, saltet
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 3 dl
- letmælk
- 2 tsk.
- Citronsaft
- 250 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
En hurtig, let og smagfuld ret – tror egentlig også at den er ret sund;-)
Laksen lægges i et ildfast fad med skindet nederst. Citron olivenolien og mango chutney fordeles på laksestykkerne.
Laksen skal bages i 10 – 15 min. ved 200 grader (varmluft).
Snit porrerne i passene stykker og kom dem på panden – smøret er inden smeltet på panden.
Svits porrerstykkerne i nogle få min. Kom melet på panden og rør det godt rundt.
Tilfør mælken og citronsaften og smag til med salt og peber.
Hvis du ønsker at der skal være “bid” i porrerne, passer det med tiden laksen skal have i ovnen;-)
Lidt friskkværnet peber pynter og smager godt.
Serverings tips: Kartofler