Laks med tandori masala

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4635
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Laks, fersk (med og uden skind)
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 tsk.
Havsalt
2 tbsp.
Olivenolie
2 tbsp.
Tandori masala krydderi
1 stk
Citron - gerne økologisk

Laks med tandori masala
Jeg har ofte serveret en let salat til denne ret.
1) Kog ris efter anvisning på pakken.
2) Kom laksestykkerne på bagepapir (hvis der er skind på laksestykkerne skal denne side nedad). Drys med tandori masala krydderi og salt.
3) Skær citronen ud i skiver. På hvert stykke laks lægges 2 skiver citron og lidt olie dryppes over.
4) Sæt i ovnen i 12 -15 minutter (alt efter størrelse)
Server med ris og en let salat.
Velbekomme!


En kommentar

  1. Anonym sagde på januar 10, 2014

    hor mange grader skal ovnen

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?