- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4635
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 12, 2009
- 4 stk
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tbsp.
- Tandori masala krydderi
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
Laks med tandori masala
Jeg har ofte serveret en let salat til denne ret.
1) Kog ris efter anvisning på pakken.
2) Kom laksestykkerne på bagepapir (hvis der er skind på laksestykkerne skal denne side nedad). Drys med tandori masala krydderi og salt.
3) Skær citronen ud i skiver. På hvert stykke laks lægges 2 skiver citron og lidt olie dryppes over.
4) Sæt i ovnen i 12 -15 minutter (alt efter størrelse)
Server med ris og en let salat.
Velbekomme!
hor mange grader skal ovnen