- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2289
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 2 1/2 dl
- Fromage frais
- 2 tbsp.
- Tranebær, tørrede
- 1/4 dl
- Citronsaft
- 1/2 kg
- Kartofler
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 1/4 bdt.
- Friske korianderblade
- 1 kg
- Frosne ærter
- 4 stk
- Laksebøffer
Laksebøffer med puré af ærterVIGTIG INFO: Opskriften kræver en blender/stavblender.
1) Laksebøfferne steges i 3 – 4 – 5 minutter på hver side.
2) Kartoflerne koges, ca. 10 minutter (alt efter størrelse) i letsaltet vand.
3) Ærterne sættes i en gryde med en smule vand. Når vandet koger tages gryden af varmen og vandet hældes fra.
4) Blend ærterne sammen med rapsolie, fromage frais. Smag til med salt og peber.
5) Hak de tørrede tranebær. Hak frisk koriander.
6) Anret laks, puré af ærter og kartofler på en tallerken. Drys med hakkede tranebær og frisk koriander. Dryp citronsaft over laksebøfferne efter behag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.