- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Buffet
Forret - Visninger
- 1959
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 3/4 dl
- Radise
- 75 g
- Rygeost, 40+
- 25 stk
- Toastbrød
- 100 g
- Røget laks
- 1 tbsp.
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 1/2 tbsp.
- Purløg
Rør rygeosten sammen med fløden og pres det gennem en sigte
Kilp purløgen fint og finhak radiserne
Bland det i osten sammen med lidt salt og peber
Fordel fyldet på minitoastne
Skær laksen i tynde skiver og læg dem oven på
Server på et fad
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.