Laksemousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Forret
Visninger
2052
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Citronsaft
300 g
Laks, konserves
1 1/2 dl
Creme fraiche 18 %
1 dl
Fløde 13 %
1/2 tsk.
Salt, groft
3 stk
Husblas, blade
2 dl
Bladselleri

Blød husblasen op i koldt vand i fem minutter. Hak sellerien meget fint og bland den med laksen, citronsaft, creme fraiche, salt og lidt friskkværnet peber. Smelt husblasen i et vandbad med det vand, der følger med, når den trækkes op af skålen. Bland lidt af laksemassen i og lad det afkøle. Vend det i resten af blandingen og pisk fløden stiv. Vend flødeskummet i blandingen og hæld den i en eller flere serveringsskåle. Lad laksemoussen stå tildækket i køleskabet i fire timer.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?