- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2052
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 300 g
- Laks, konserves
- 1 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 dl
- Fløde 13 %
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 3 stk
- Husblas, blade
- 2 dl
- Bladselleri
Blød husblasen op i koldt vand i fem minutter. Hak sellerien meget fint og bland den med laksen, citronsaft, creme fraiche, salt og lidt friskkværnet peber. Smelt husblasen i et vandbad med det vand, der følger med, når den trækkes op af skålen. Bland lidt af laksemassen i og lad det afkøle. Vend det i resten af blandingen og pisk fløden stiv. Vend flødeskummet i blandingen og hæld den i en eller flere serveringsskåle. Lad laksemoussen stå tildækket i køleskabet i fire timer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.