- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 12970
- Pris pr. Portion
- 23.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 4, 2013
- 2 stk
- Avokadoer
- 8 stk
- store skiver røget laks
- 200 g
- Flødeost, naturel
- 1 dl
- Creme fraiche 9 %
- 150 g
- rejer
- 100 g
- nødder
- 150 g
- Rucolasalat
- 1 stk
- lime
- 3 tbsp.
- Citronsaft
Blend avocadokødet og flødeosten.
Smag til med salt og peber samt citronsaft. Avocadomosen må gerne være lidt tyk i konsistensen. Hvis den ønskes mere let, blandes lidt cremefraiche i.
De små forme fores med lakseskiver (2 stk. pr. form) og fyldes med avocadomosen. Luk til med det overskydende laks fra siderne og stil laksepakkerne koldt mindst 4 timer.
Rist nødderne på en varm tør pande til de tager farve. Pas på de ikke bliver sorte.
Anret forretten på en tallerken med rucola på bunden. Pyndt laksepakken på tallerkenen med de ristede pinjekerner, rejer og lidt dild.
Forretten kan eventuelt serveres med lidt brød og en cremefraiche dressing til.
Små formene fores med
Hej Hein