- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Morgenmad / Brunch
Tilbehør - Visninger
- 3388
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 20, 2019
- 200 g
- Røget laks i skiver
- 50 g
- Smøreost, neutral
- 1 bdt.
- Persille
- 1 stk
- Hvidløg fed
- 1 spsk.
- Citonsaft
- 1 knsp.
- Chilipulver
En lækker lille ret. Den er rigtig god på f.eks en brunchbuffet eller som forret med salater.
- Riv spidsen af hvidløgsfeddet på den fine side af rivejernet (der skal kun meget lidt til) Hak persillen fint
- Rør smøreosten med persille, citronsaft, hvidløg og chilipulver. (Du kan også bruge frist rød chili hvis du har) Pas lidt på med hvidløget. Smagen af hvidløg bliver stærkere, når det har stået lidt, så jeg lader det gerne stå i ca. 15 minutter og smager så igen, for at være helt sikker på at det smager som det skal.
- Lig laksen ud på et stykke vita wrap
- Når du har smagt på ostecremen en ekstra gang, smøres det ud i et tyndt lag (ca. 1-2 mm.)
- Rul nu laksen omhyggeligt, så rouladen er helt tæt.
- Når laksen er rullet, stilles rouladen på køl, gerne natten over.
- Skær rouladen i 1 cm skiver - anret og server. Her er det lavet til en brunchbuffet, men på en tallerken med spæde salater, er det en dejlig forret også :-)
- Velbekomme :-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.