Lakseruller m/peberrods-agurkecreme

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Visninger
5309
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 skive(r)
Røget laks
1 tbsp.
Peberrod, revet
1 bdt.
Babyspinat
220 g
Philadelphia ost
1 stk
Agurk
1 tsk.
Citronsaft
1 bdt.
Dild, frisk
Lakseruller m/peberrods-agurkecreme

Lakseruller m/ peberrods-agurkecreme (af røget laks)
Rør en creme af neutral philadelphia-smøreost, rør det med revet agurk, presset for væde, revet peberrod, citronsaft (efter smag) hakket dild,  lidt salt.
Læg fyldet på laksestykkerne, og rul dem pænt, arranger rullerne på et fad med babyspinatblade, dryppet med lidt citronsaft.
Pynt af med dildkviste, og server med ristet  grovtoast, skåret i trekanter.
Hvis man ikke bryder sig om peberrod, kan det udelades, smager stadig friskt og lækkert.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?