- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost - Visninger
- 5309
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 17, 2011
- 8 skive(r)
- Røget laks
- 1 tbsp.
- Peberrod, revet
- 1 bdt.
- Babyspinat
- 220 g
- Philadelphia ost
- 1 stk
- Agurk
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 bdt.
- Dild, frisk
Lakseruller m/ peberrods-agurkecreme (af røget laks)
Rør en creme af neutral philadelphia-smøreost, rør det med revet agurk, presset for væde, revet peberrod, citronsaft (efter smag) hakket dild, lidt salt.
Læg fyldet på laksestykkerne, og rul dem pænt, arranger rullerne på et fad med babyspinatblade, dryppet med lidt citronsaft.
Pynt af med dildkviste, og server med ristet grovtoast, skåret i trekanter.
Hvis man ikke bryder sig om peberrod, kan det udelades, smager stadig friskt og lækkert.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.