Laksesalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4517
Pris pr. Portion
19.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Laks, fersk (med og uden skind)
2 stk
Æg
250 g
Grønne bønner, dybfrost
150 g
blandet salat
1 kugle(r)
Mozzarella, kugler
2 tbsp.
Mayonnaise
1 tsk.
Sennep
3 tbsp.
Olivenolie til stegning
50 g
Valnødder
50 g
blåbær eller tranebær
Laksesalat

Start med at stege laksen. Den må absolut ikke gennemsteges, lad laksen afkøle.
Kog æggene så de er smilende. pil dem og lad dem afkøle
Damp bønnerne i 1-2 minutter. Lad dem afkøle
Rens salaten og bland det sammen med artiskokker, bønner og kidneybønner. TIlsæt mayonnaise og sennep og rør salaten godt sammen.
Anret salaten på tallerken eller stort fad og pynt med osten skåret i skiver, laksen som du piller lidt fra hinanden inden, nødder og bær.Se evt. en kort videofilm af retten her: Laksesalat


En kommentar

  1. Anonym sagde på juni 13, 2013

    Der må være noget galt med

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?