- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4517
- Pris pr. Portion
- 19.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 22, 2013
- 4 stk
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 2 stk
- Æg
- 250 g
- Grønne bønner, dybfrost
- 150 g
- blandet salat
- 1 kugle(r)
- Mozzarella, kugler
- 2 tbsp.
- Mayonnaise
- 1 tsk.
- Sennep
- 3 tbsp.
- Olivenolie til stegning
- 50 g
- Valnødder
- 50 g
- blåbær eller tranebær
Start med at stege laksen. Den må absolut ikke gennemsteges, lad laksen afkøle.
Kog æggene så de er smilende. pil dem og lad dem afkøle
Damp bønnerne i 1-2 minutter. Lad dem afkøle
Rens salaten og bland det sammen med artiskokker, bønner og kidneybønner. TIlsæt mayonnaise og sennep og rør salaten godt sammen.
Anret salaten på tallerken eller stort fad og pynt med osten skåret i skiver, laksen som du piller lidt fra hinanden inden, nødder og bær.Se evt. en kort videofilm af retten her: Laksesalat
Der må være noget galt med