- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 4379
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 3, 2010
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 300 g
- Røget laks
- 1/2 dl
- Fløde 13 %
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 bdt.
- Purløg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 2 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
Laksetatar er en hurtig og meget velsmagende forret.
Laksestykket hakkes fint og kommes i en skål. De pasteuriserede æggeblommer samt en god sennep (gerne en sennep hvor det er muligt at se “kornene”) røres sammen. Det hakkede/klippede persille og purløg røres sammen med laksetataren. Efterfølgende tilføres fløden samtidig med at der røres. Smag til med salt og friskkværnet peber. Sæt laksetataren i køleskabet så det kan stå at “trække”.
Laksetataren kan serveres med friskristet rugbrød, en skive limefrugt og en “gren” dild.
Kunne man ikke lave denne
Hej Mette
Super laksetatar. Endvidere