- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5729
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 19, 2011
- 1 tbsp.
- Majsolie
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 2 stk
- Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte
Rids fedtsiden i tern.
Læg culotterne i en smurt folieform eller et ildfast fad.
Smør oversiden med en anelse olie.
Riv skrællen af en økologisk citron og pres saften af den halve. Fordel over culotterne.
Krydr rigeligt med Himalaya krystalsalt. (Eller alm. groft salt)
Sæt lammeculotterne i en 200 grader var ovn i ca. 30 minutter.
Culotterne skal have en kernetemperatur på 60 grader. Lad hvile i 20 minutter.
Server med små bagte kartofler og tzatziki.
Den almindige: https:/tzatziki-4010/
Eller… rødbede tzatziki: https:/roedbede-tzatziki-4944/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.