Lammedolmer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Svær
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3871
Pris pr. Portion
17.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
salatdressing
1 bdt.
Persille, frisk
250 g
Lammefars
1 stk
Mellemstort hvidkålshovede
250 g
Kartofler
1 stk
Løg eller zittauerløg
Lammedolmer

4-6 hvidkålsblade kåges i lidt saltvand til de er bløde.  Krydder Lammefarsen med salt, peber evt lidt oregano. Fordel Lammefarsen i hvidkålsbladene og rul / fold dem sammen til en pakke, som brunes i lidt fedstof i en sautepande. Skru ned for varmen, hæld 2-3 dl. af kågevandet fra kålbladene ved og lad det simre i ca. 15 min.
Kartoflerne vaskes og skæres i både til råstegte kartofler. Svitses og gennemvarmes i lidt fedstof tilsat hakkede løg, salt, peber.
Af resten af hvidkålen kan laves en dejlig kålsalat. Skær kålen i fine strimler og kog den i 2-3 min ( men skal stadig være sprød) tilsat lidt salt. Hæld vandet fra og skyl under koldt vand i et min, dryp af og kom kålen i en salatskål.  Lav en olie æddike dressing som hældes over kålen. Krydder med salt, peber, persille. Salaten kan forfines med et par ske Creme Freshe. Salaten kan laves dagen før og evt. rest kan gemmes i køleskabet til dagen efter.  Velbekomme.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?