- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Svær
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3871
- Pris pr. Portion
- 17.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 1, 2015
- 2 dl
- salatdressing
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 250 g
- Lammefars
- 1 stk
- Mellemstort hvidkålshovede
- 250 g
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
4-6 hvidkålsblade kåges i lidt saltvand til de er bløde. Krydder Lammefarsen med salt, peber evt lidt oregano. Fordel Lammefarsen i hvidkålsbladene og rul / fold dem sammen til en pakke, som brunes i lidt fedstof i en sautepande. Skru ned for varmen, hæld 2-3 dl. af kågevandet fra kålbladene ved og lad det simre i ca. 15 min.
Kartoflerne vaskes og skæres i både til råstegte kartofler. Svitses og gennemvarmes i lidt fedstof tilsat hakkede løg, salt, peber.
Af resten af hvidkålen kan laves en dejlig kålsalat. Skær kålen i fine strimler og kog den i 2-3 min ( men skal stadig være sprød) tilsat lidt salt. Hæld vandet fra og skyl under koldt vand i et min, dryp af og kom kålen i en salatskål. Lav en olie æddike dressing som hældes over kålen. Krydder med salt, peber, persille. Salaten kan forfines med et par ske Creme Freshe. Salaten kan laves dagen før og evt. rest kan gemmes i køleskabet til dagen efter. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.