Lammefilet på rød salatbund

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Påske
Visninger
1769
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Salt og peber
300 g
Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte
1/4 stk
Rødkål
2 tbsp.
pinjekerner

Lammefilet:
Lammekødet tjekkes for sener og evt. løs fedt. Brunes på en varm pande i 1 spsk olie. Steges færdig i en varm ovn i ca. 10-15 min. Kødet tages ud og afkøles.
 
Rød salat:
Rødkålen skæres i meget tynde strimler, skylles og afdryppes.
 
Vinaigrette / Dressing: 
Sennep og vineddiken piskes sammen i en lille gryde. Krydres med salt og peber.Pisk olien i lidt efter lidt, til dressingen bliver tyk, og varm dressingen til den er lun. Smag dressingen til.
 
Læg den strimlede rødkål i en skål, hæld den opvarmede dressing over og bland godt. Vend kommen og rosmarin i salaten og dæk det med film og lad det trække indtil servering.
 
Anretning:
Rødkålssalaten anrettes på en tallerken, herpå anrettes skiver af den kolde/lune lammesteg og drysses med let ristede pinjekerner.



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?