- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 650 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
Påske - Visninger
- 3833
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 stk
- rødløg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 bdt.
- Timian, kviste (frisk)
- 1 stk
- Lammekølle og lammekølle udbenet
- 5 stk
- Skalotteløg
- 5 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Æbleeddike
- 1/2 l
- Æblemost/juice
- 1 stk
- Øl, let pilsner
Find en bradepande frem. Skræl løgene, snit dem og læg dem i bradepanden sammen med øl, æbleeddike, æblemost, halvdelen af timianen, salt og peber. Rør det godt rundt. Rids lammekøllen let og gnid den med eddike, salt, peber og timian. Læg lammekøllen på løgene og dæk den til med sølvpapir. Forvarm ovnen til 100 grader og lad din lammekølle stege i ti timer. Lad den herefter hvile i ti minutter inden den skæres ud og serveres med løgene.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.