Lammekølle langtidsstegt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
650 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Påske
Visninger
3833
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
3 stk
rødløg
2 stk
Hvidløg, fed
1/2 bdt.
Timian, kviste (frisk)
1 stk
Lammekølle og lammekølle udbenet
5 stk
Skalotteløg
5 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Æbleeddike
1/2 l
Æblemost/juice
1 stk
Øl, let pilsner

Find en bradepande frem. Skræl løgene, snit dem og læg dem i bradepanden sammen med øl, æbleeddike, æblemost, halvdelen af timianen, salt og peber. Rør det godt rundt. Rids lammekøllen let og gnid den med eddike, salt, peber og timian. Læg lammekøllen på løgene og dæk den til med sølvpapir. Forvarm ovnen til 100 grader og lad din lammekølle stege i ti timer. Lad den herefter hvile i ti minutter inden den skæres ud og serveres med løgene.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?