- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Påske - Visninger
- 2702
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 14, 2009
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1 kg
- Lammekølle og lammekølle udbenet
Lammekøllen smager som det meste kød lige lidt ekstra godt, når den er stegt på grillen.
Lammekøllen skal være udbenet. Hak tre fed hvidløg og persillen og fyld det i lammekøllen. Rul den sammen og luk den med kødnåle. Krydr den godt med salt, peber og et fed presset hvidløg. Læg lammekøllen på grillen mellem en til to timer. Temperaturen skal være 75 grader, hvis den skal være gennemstegt. Lad lammekøllen trække lidt inden den skæres ud.
Server eksempelvis din lammekølle med kartofler og tzatziki.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.