- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1431
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 1/2 dl
- Yoghurt naturel
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 4 stk
- Tomater
- 125 g
- Champignon
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 200 g
- Lammekølle og lammekølle udbenet
Prøv disse lammespyd med opskriften “Salat med champignon og bønner”, så bliver det ikke mere lækkert.
Start med at lave en marinade af yoghurten, saften af en citron, salt, lidt peber og et lille revet løg. Skær kødet i strimler og læg det i marinaden. Det bliver bedst hvis det får lov at trække i et døgn. Tag kødet op ad marinaden (gem marinaden). Skær tomaterne i halve, rens champignonerne og skær peberfrugten i store tern. Fordel kød og grønsager på fire store spyd og gril dem i ti til femten minutter. Vend dem en gang imellem og pensl med marinaden.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.