- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Frokost
Madpakke
Natmad - Visninger
- 19798
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2011
En lækker frokost eller natmad…
Er køleskabet fyldt med pålægsrester, er det bare om at komme i gang. Minimum 3 slags pålæg på hvert brød.
Læs anvisningen på posen og læg baguetten i ovnen. Lad den køle godt af. (brug evt. friskbagte fra bageren… eller bag selv)
Skyl salaten godt og lad dryppe af.
Smør brødet… enten med smør eller sandwichcreme. (Skær evt. en lille flig af den runde del, så brødet kan stå uden at vælte)
Mellem hver slags pålæg lægges et stort stykke salat, så de forskellige ting ikke bliver blandet sammen.Forslag til fyld:
Æg m. mayonnaise og tomat. Evt. rejer og dild
Kartoffelspegepølse m. ristede og rå løg og remolade
Leverpostej m. agurkesalat. Evt. bacon og rødbeder
Flæskesteg m. rødkål og asier
Hamburgryg m. italiensksalat og agurker
Roquefort m. solbærsyltetøj
Røget laks m. dilddressing og tomater
Kartoffelskiver m. mayonnaise, bacon og tomat.
Rullepølse m. rå løg, sky og karse
Landgangsbrødet bliver mere mættende, hvis man lægger låg på. Desuden er det nemmere at transporterer, hvis man skal have brødet med i det grønne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.