- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1999
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 15, 2009
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Hak løg, champaginon og forårsløgn.
3. Hak Kyllingen i firkanter
4. Varm olivenolie i en gryde (ca. 3 liter)
5. Svits løg uden de får farve
6. Svits kylling til den bliver hvid
7. Tilsæt champignon, forårsløgn, hvidløg, majs og jalapenos, vand, salt og peber. Lad det hele simre i ca. 5 min.
8. Smør et ovnfast fad (mellemstørelse) mad olivenolie
9. Læg skiftevis lasagneplade, kødsovs og bechamelsovs i det ovnfaste fad.
10. Stil fadet i ovnen i 15 min.
11. Drys gratineringsosten ud over fadet.
12. Giv lasagnen ca. 5 min mere i ovnen, indtil osten er smeltet.
Tip: Hvis du er single, kan du alligevel lave lasagne til fire personer. Den smager fremragende opvarmet i ovn eller mikroovn dagen efter 🙂
Tip: Server evt. sammen med en grøn salat og flute
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.