Lasagne med kylling

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Visninger
1443
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

 
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Hak løg, champaginon og forårsløgn.
3. Hak Kyllingen i firkanter
4. Varm olivenolie i en gryde (ca. 3 liter)
5. Svits løg uden de får farve
6. Svits kylling til den bliver hvid
7. Tilsæt champignon, forårsløgn, hvidløg, majs og jalapenos, vand, salt og peber. Lad det hele simre i ca. 5 min.
8. Smør et ovnfast fad (mellemstørelse) mad olivenolie
9. Læg skiftevis lasagneplade, kødsovs og bechamelsovs i det ovnfaste fad.
10. Stil fadet i ovnen i 15 min.
11. Drys gratineringsosten ud over fadet.
12. Giv lasagnen ca. 5 min mere i ovnen, indtil osten er smeltet.
Tip: Hvis du er single, kan du alligevel lave lasagne til fire personer. Den smager fremragende opvarmet i ovn eller mikroovn dagen efter 🙂
Tip: Server evt. sammen med en grøn salat og flute
Velbekomme 🙂
 

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?