Lasagne

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2484
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
10 stk
Lasagneplader - også friske plader
500 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
2 stk
Gulerod, dansk, rå
70 g
Tomatkoncentrat
400 g
Tomat, flået, konserves
100 g
Ost, fast, 45+
300 g
Majs, konserves
1 stk
Løg eller zittauerløg
1/2 l
Mornay Sauce

VIDEO-OPSKRIFT: Du kan se Rasmus gennemgå opskriften på video på linket her:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/3/lSEX7hHa_ds
————————————————————————————————————
Varm olivenolie i en højkantet pande eller en gryde.Hak løget groft og svits det sammen med hvidløget. Derefter brunes kødet.Gulerødderne skrælles og rives groft og det revne gulerød tilsættes sammen med tomatpastaen, de flåede tomater og majs.Kødsovsen tilsmages med salt og peber, og du kan også tilsætte lidt chili, for at give lasagnen et lille pift (chili lasagne).Tag nu et stort ovnfast fad og smør det med olie. Nu skal lasagnen laves først med lidt mornay sauce, kødsauce og plader som gentages. Lasagnen toppes med revet ost.Lasagnen sættes nu i en en ovn på varmluft 180 grader i 25-30 minutter.ServeringsforslagGrøn salat med en olie eddike dressing giver et rigtig godt modspil til lasagnen. Groft brød er også næsten selvskrevet og prøv olivenolie i stedet for smør til brødet.Velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?