Lav en madklub med dine efterskolevenner

Er du en af de mange personer, som har haft fornøjelsen af at være et år på efterskole? Måske endda en med en gastronomisk linje? De relationer, man danner, når man er på efterskole, er meget unikke og har netop mulighed for at vare ved hele livet.

Men hvordan skal man så sørge for, at man også får set sine venner, når man ikke længere deler hverdag med hinanden?

Man kunne jo eksempelvis lave en madklub, da det vil give god mulighed for at samles om noget, som er rigtig hyggeligt, og som alle samtidig interesserer sig for.

Få venner for livet på en efterskole

De fleste, der har gået på efterskole, går også derfra med nogle rigtig gode venner, hvor nogle af dem har potentialet til at vare resten af livet. Hvis I eksempelvis har gået på denne efterskole for gastronomi, har I med stor sandsynlighed fået nogle rigtig gode oplevelser sammen – både fordi I har boet sammen i et helt år, men også fordi I har fået mulighed for at dyrke nogle af jeres fælles passioner – nemlig madlavning.

I har lært hinanden at kende på denne meget intense måde, og det bevirker netop, at jeres venskaber kan holde meget længe.

Og denne intense måde at blive venner på, som også kombinerer jeres interesser, kan altså være et rigtig godt afsæt for også at mødes efter, at efterskoleopholdet er slut.

mad

Hvordan skal man holde kontakten?

De fleste, som har gået på efterskole, ved også, hvor hårdt det er, når et helt fantastisk år pludselig er slut, og man ikke længere skal bo med alle sine bedste venner. Til at starte med gør man meget for at holde kontakten, fordi det stadig er så nyt, at man ikke bor sammen.

Men når der pludselig begynder at gå hverdag i den, og man begynder på forskellige gymnasier eller jobs, så kan det pludselig virke lidt svært at få lige så meget tid til at ses med de gode gamle venner.

Her gælder det altså om at få nogle faste traditioner, som meget vel kunne baseres på jeres fælles interesser. Det kunne her være oplagt at starte en madklub, hvis det er det, som er jeres fælles passion.

Brug madklubben til at se hinanden

For ikke nok med at madklubben giver jer mulighed for at øve jer i at lave en masse dejlig mad, så er det også en oplagt måde at se hinanden på. Det er hyggeligt at samles om at lave et rigtig lækkert måltid, fordi man sagtens kan få sludret en masse samtidig.

I kan eksempelvis aftale, at i en gang hvert halve år eller hver tredje måned mødes hos en af jer. Så kan I tilberede et lækkert måltid, samtidig med at I får en update på, hvad der sker i jeres liv.

For de venskaber, som opstår på efterskole, er i den grad værd at holde fast i – også selvom man kommer til at bo i hver sin ende af landet med nye venner og interesser.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Andre

Vi samarbejder med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?