fbpx

Tag daten med på gourmetoplevelser

date-måltid

Er du og din date rigtig glade for god mad og i har prøvet lidt af hvert sammen, så er det måske tid til at tage på gourmetoplevelser sammen, det kan være alt fra et restaurantbesøg til et gourmetophold. Trænger i til at blive rigtig forkælet, kan et ophold være en rigtig god ide, vi giver her et par gourmetoplevelser som er værd at prøve.

Restaurantbesøg?

Der findes mange hyggelige restauranter i Danmark som i kan besøge for at få en gourmetoplevelse. Men hvad er lige en gourmetoplevelse for jer? Gourmetoplevelser kan være meget forskellige det kan dreje sig om restaurantbesøg, hvor i får alt fra gourmetmad til gourmetvine og gourmet øl. En gourmetoplevelse er ikke kun den traditionelle løsning med lækker mad. Det kan også være at i tager ud og prøver en ølsmagning, romsmagning eller måske en chokoladesmagning. Det kommer helt an på hvad i er til og hvad der interesserer jer. Hvis det er første date, kan du jo tage din date med til et flødebollekursus eller på et kaffekursus, så i kan udfordre hinanden i at lave den flotteste flødebolle eller den bedste kop kaffe, den der vinder, kan måske give middagen senere. Har du fundet daten som du skal udfordre til at lave den bedste flødebolle, eller har du brug for hjælp til at finde din eneste ene, så kan du få hjælp fra Single.dk.

Ophold

Hvis i har været sammen i et stykke tid, så kan i tage på et ophold sammen, der findes mange forskellige steder, som i kan besøge. I kan både vælge i Danmark eller i udlandet og der er også kombinationer af gourmet og wellness, hvis det kan være noget for jer, i kan tage på spaophold i Tyskland, Norge og Sverige.

Det kan være lidt overvældende at skulle finde et gourmetophold, da der findes rigtig mange steder der udbyder gourmetophold, bare i Danmark er der rigtig mange steder som tilbyder gourmetophold. Men der er 3 ting som er en god ide at overveje inden i booker et ophold. Det første er maden, som jo er det vigtigste, når i vælger et gourmetophold, i skal overveje hvad det er for en type køkken som i går efter, er det f.eks. nordisk eller italiensk mad. Nummer 2 er stedet, det er vigtigt at i kommer til et sted hvor i kan slappe af og hygge jer og den sidste ting som i skal holde øje med er personalet, er det nogle venlige og imødekommende mennesker der tager imod jer og kan tjenerne deres kram, så er det en indikation på at det her er et godt sted.

Marienlyst Strandhotel

Et af disse steder, hvis i hellere vil blive i Danmark, kan i tage på et gourmet- og spaophold på Marienlyst strandhotel, der ligger på Nordsjælland. Her kan i nyde hinanden i lækre omgivelser som har en helt unik historie, da hotellet har eksisteret siden 1861 og har haft kongelige stamgæster. Her bliver i forkælet med 3 lækre gourmetretter som er tilberedt til jer af friske lokale råvarer, der er fokus på klimaet og bæredygtighed hos Marienlyst Strandhotel, så det er derfor mad af allerhøjeste kvalitet der bliver serveret for jer. Kombinerer i gourmeten med en spaoplevelse, kan i få ansigts- og kropsbehandlinger, i form af flere typer massager, som bindevævsmassage eller Kraxenofen massage, der går ind og hjælper dig mod koncentrationsbesvær, væskeophobning, træthed og spændte muskler. I kan også benytte jer af spaen som befinder sig på terrassen, så i kan kigge ud over Øresund og nyde en solnedgang. Der er også opvarmede bassiner, badestue og saltterapirum, som i kan opleve. Få overskud til at klare dagligdagens strabadser, ved at tage et ophold på Marienlyst strandhotel.

Skal Marienlyst Strandhotel være jeres næste stop, så kan i undersøge mere om hvad de kan tilbyde jer på marienlyst.dk

 

 

 

 

No votes yet.
Please wait...
Kategorier: Blog

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?