- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 1487
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2011
- 2 tsk.
- Havsalt
- 3 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tsk.
- Citronsaft
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 kg
- Kartofler
- 2 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 4 tbsp.
- Mayonnaise
- 12 skive(r)
- Agurk og tomat, i skiver
- 1 stk
- Løgringe (kan udelades)
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 4 tbsp.
- Rapsolie
- 4 stk
- Burgerboller
- 1 dl
- Tilbehør: Ketchup
- 12 stk
- Fiskepinde
En hurtig hverdagsret, til børn og voksne, hvor man kan vælge at lave sine egne fiskefrikadeller, el. bruge fiskefilet el. fiskepinde (frost) hvis det skal gå hurtigt. Lav hjemmelavede kartoffel-chips i ovnen, som tilbehør.
Skær kartofler i tynde skiver, og kom i et fad med olivenolie, havsalt og peber fra kværn. Kommes i ovnen til de er gyldne ved 225 grader ( ca. 40-45 minutter).
Dild-mayo: Rør en god mayonnaise ( f.eks. hellmanns) med lidt cremefraiche, citronsaft og hakket dild. Tilsæt evt. lidt revet hvidløg, og et knips salt og peber.
Steg fiskepinde el. fiskefilet sprøde og gyldne i rapsolie el. tilbered dem i ovn, hvis det skal være mere fedtfattigt. Læg til afdrypning på papir, og dryp over med citronsaft. Halver burgerboller og varm hurtigt i ovnen 3-4 minutter.
Lad alle selv komme de ting på de vil, eller lav dem klar, Smør bollerne med dild-mayo og kom grønt og fisken på. Server med det samme. Server med agurk og tomat i skiver, og evt. løgringe, og en god ketchup (Heinz), og dild-mayo til kartoffel-chipsene.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.