- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4765
- Pris pr. Portion
- 19.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 17, 2014
- 300 g
- rejer
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/4 stk
- Hvidkål
- 2 stk
- Peberfrugt rød,gul eller grøn
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 tbsp.
- Ingefær, frisk
- 1/2 dl
- Rapsolie
- 1/2 dl
- Soyasauce
- 3 tbsp.
- Oystersauce
- 1 tbsp.
- Citronsaft
Let, hurtig og smagfuld.
Alle grønsagerne hakkes/skæres i tynde strimler.
Olien kommes på en pande. Alle grønsagerne på nær hvidkål, kommes på en meget varm pande.
Oystersauce og soyasauce hældes på grønsagerne – det hele vendes flittigt.
Efter 5- 10 min. skal det fint “strimlede” hvidkål kommes på panden og blandes godt.
Efter nogle få minutter kommes rejerne og citronsaften også på panden og det hele blandes. Efter yderlige nogle få minutter er retten klar til servering.
Hvis du syntes der mangler smag, kan du f.eks. supplere med chili;-)
Hej
Hej Pia
Tak Mona synes også at der