- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 2272
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
- 1/2 tsk.
- Senneppulver
Bland æg, senneppulver og lidt salt og peber sammen i en blender og blend det nogle sekunder
Mens blenderen kører hældes olien i
Dryp citronsaften i (mens blenderen kører) til mayonnaisen får en tyk konsistens
Mayonnaisen kan opbevares tildækket i køleskabet op til en uge – der bliver en dl
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.