- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1658
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 19, 2011
- 1 dl
- Sukker (melis)
- 1/2 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 stk
- Æggeblomme
- 4 stk
- Æggehvide
- 1 dl
- Fyldt chokolade
Hjemmelavet is:
Æggehvider piskes stive og sukker drysses i under piskning, æggeblommer kommes i og til sidst pisket fløde.
Fyldet kan feks. være chokolader stykker, revet marcipan eller revet nougat.
Isen kommes i en beholder og fryses til næste dag.
Isen serveres med frisk frugt eller frugt sauce.
God fornøjelse.
Weekend hilsner fra Mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.