- Forberedelsestid
- 70 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 5859
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 4, 2019
Disse smagfulde og lækre durumboller kan både bruges som sandwich boller, morgenbrød eller til aftenbordet.
- Hæld vand, olie, gær og surdej i en skål og rør rundt.
- Tilsæt hvedemel og durummel, og rør på røremaskine i 12-15 minutter med dejkrog, indtil dejen er Lind og sej.
- Tilsæt derefter salten, og rør igen dejen et par minutter. Lad nu dejen hæve tildækket i 30-40 minutter ved stuetemperatur.
- Drys durummel på en REN bordplade, og vend forsigtigt dejen ud af skålen.
- Drys dejen med durummel, og skær boller af cirka 5x5 cm. og lad dem hæve i cirka 30 minutter ved stuetemperatur
- Bag ved 220 grader (varmluft) i 12-15 minutter, til de er lysebrune
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.