Let og luftigt Durumbrød

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
70 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
66
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
550 g
Hvedemel
300 g
Durummel
100 g
Surdej
25 g
gær
530 g
Vand
50 g
Jomfruolivenolie øko
Let og luftigt Durumbrød

Disse smagfulde og lækre durumboller kan både bruges som sandwich boller, morgenbrød eller til aftenbordet.

  1. Hæld vand, olie, gær og surdej i en skål og rør rundt.
  2. Tilsæt hvedemel og durummel, og rør på røremaskine i 12-15 minutter med dejkrog, indtil dejen er Lind og sej.
  3. Tilsæt derefter salten, og rør igen dejen et par minutter. Lad nu dejen hæve tildækket i 30-40 minutter ved stuetemperatur.
  4. Drys durummel på en REN bordplade, og vend forsigtigt dejen ud af skålen.
  5. Drys dejen med durummel, og skær boller af cirka 5x5 cm. og lad dem hæve i cirka 30 minutter ved stuetemperatur
    23233
  6. Bag ved 220 grader (varmluft) i 12-15 minutter, til de er lysebrune

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?