- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 2284
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 8, 2012
- 300 g
- kylling, inderfillet
- 200 g
- Kantareller, friske
- 2 tbsp.
- aktiehonning
- 2 tbsp.
- Soyasauce
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 2 tbsp.
- Solsikkeolie
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- chili, rå eller syltet
- 1 tbsp.
- Citronsaft
Svits kyllingestykkerne med hakket hvidløg og chili i lidt olie. Når kyllingestykkerne er gyldenbrune tages de af panden. Svits de rensede kantareller i lidt smør, efter nogle få minutter kommes kyllingestykkerne tilbage i panden. Tilsæt soya, honning, citron, salt og peber. Til sidst tilsættes fløde og der laves et hurtig opkog. Maizena kan evt. tilsættes, hvis saucen er for tynd.
Til retten serveres ris eller frisk pasta.
Frisk groft brød kan nemt erstatte risen og pasten.
En skøn og hurtig efterårsret:-)
1 kg. hvidløg er måske lige i
Fejl i opskriften! I
Hej Hanne