Leverpostej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Visninger
1592
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Paprika
1 kg
Kalvelever
1/2 tsk.
allehånde
2 dl
Fløde 18 %
2 knsp.
Nelliker
2 dl
letmælk
4 stk
Æg
3 1/2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Hvedemel

1: Margarinen smeltes og melet blandes i.
2: Mælk og fløde hældes i og sovsen koges op under omrøring og tages af varmen.
3: Æggene piskes, blandes med krydderierne og hældes i sovsen.
4: Den hakkede lever blandes rigtig godt med sovsen og hæles i forme.
5: Leverpostejen bages over vandbad i midten af ovnen i en time ved 180 grader.
6: Server leverpostejen med stegt bacon og smørsauterede champignoner.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?