- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 85 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Visninger
- 1592
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 1 kg
- Kalvelever
- 1/2 tsk.
- allehånde
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 2 knsp.
- Nelliker
- 2 dl
- letmælk
- 4 stk
- Æg
- 3 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Hvedemel
1: Margarinen smeltes og melet blandes i.
2: Mælk og fløde hældes i og sovsen koges op under omrøring og tages af varmen.
3: Æggene piskes, blandes med krydderierne og hældes i sovsen.
4: Den hakkede lever blandes rigtig godt med sovsen og hæles i forme.
5: Leverpostejen bages over vandbad i midten af ovnen i en time ved 180 grader.
6: Server leverpostejen med stegt bacon og smørsauterede champignoner.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.