- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3250
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 20, 2011
- 5 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 600 g
- Brombær, dybfrost, usukrede
- 100 g
- Sukker
Tø brombærene let, så de kun lige er ca. 0 grader.
Hæld bærene i en si, så evt. saft kan løbe fra.
Pisk fløden stiv, men ikke grynet.
Blend eller mos bærene.
Bland mosen med sukker.
Bland mosen i flødeskummen.
Anret i portionsglas eller skål.
Stilles i køleskabet helst et par timer.
Kan godt laves dagen før.
Har man tid og lyst, kan saften, der er siet fra, koges lidt ind sammen med lidt sukker og bruget som pynt, der kommes på lige før serveingen. Ellers man kan tage lidt bær fra og bruge som pynt.
Velbekomme Mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.