- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5434
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 30, 2014
- 200 g
- Linser, tørrede, grønne
- 1 stk
- Bouillon, grønsags
- 4 dl
- Vand
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Soja sauce
- 1 tsk.
- Gurkemeje
Disse ”linsedeller” smager lige så godt som rigtige frikadeller og kan spises med kartoffelsalat eller anden form for salat. De indeholder meget fiber og mætter derfor godt.
Skyl linserne. Kog boullionen og kom linserne i.
Herefter koges de ca. 20-25 min og det overskydende vand hældes fra.
Linserne, melet og løget kommes i en foodprocessor og resten af krydderierne tilsættes.
Blend indtil massen er fast og lynsteg linserne på panden i olie.
Tip: kom evt. karry/og paprika i for mere smag.
Mængden af mel i
Jeg kan ikke finde mel i
Der står i opskriften, at der
Der mangler angivelse af hvor
Opskriften er stadig ikke