- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
 Frokost
 Hovedret
 Madpakke
- Visninger
- 3827
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 24, 2010
- 1 stk
- Citronsaft
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 tbsp.
- Solsikkeolie
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1/2 tsk.
- Salt og peber
- 1 dl
- Grønne linser

Kog linserne efter anvisningen på posen. Og skyl herefter med koldt vand.
Pres hvidløget og pisk det godt sammen med balsamicoeddike, solsikkeolie, citronsaft, salt og peber. Smag til.
Skær gulerod og løg i små tern.
Vend det hele sammen og lad trække i 15 minutter.
Drys evt. med ristede solsikkekerner.Serveringsforslag:
Serveres til alle kødretter.
I madpakken med godt brød til
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.