- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Natmad
- Visninger
- 1782
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 1, 2012
- 1 dl
- Hytteost, 20+
- 700 g
- Broccoli, dybfrost
- 200 g
- linser, grønne
1 pose frosne grøntsager – dækkes halvt med vand, og koges helt ud (20 minutter, eller længere)
Grønne linser drysses i suppen, og koger ud (10 min). Det jævner suppen.
Smag til med salt og peber.
Ved servering tilsættes en klat hytteost, og drysses med friskkværnet karry.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.