- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1606
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 200 g
- Pastinak
- 1 tsk.
- Spidskommen
- 200 g
- Rødbede
- 50 g
- Parmesan, 32+
- 200 g
- Gulerod/gulerødder
- 2 tsk.
- Havsalt
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 200 g
- Kartofler
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 200 g
- Linser, tørrede
- 1 dl
- Hvidvin
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Timian, tørret
Du skal skylle linserne og koge dem en halv time sammen med timiankviste og salt.
Skræl så rødbederne og kog dem i letsaltet vand i to min til de er møre. Skær dem i grove tern. Skræl dine gulerødder, kartofler og pastinakker. Gulerødderne og pastinakkerne skærer du i grove tern og kartoflerne i fine. Pil løget og skår det i både og hvidløg i små stykker. Varm olien op på en pande og svits først løgbåde og bland så rødbederne i og lad det svitse fem min. Bland pastinak, kartofler, gulerødder, hvidløg, salt, peber og hvidvin i og svits videre i fem min. Timiankvistene fjernes fra gryden og lad så linserne dryppe af. Bland dem i grønsagerne på panden og varm videre til der er stort set ingen væde er.
God fornøjelse.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.