Linser med rodfrugter og parmesan

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1606
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Pastinak
1 tsk.
Spidskommen
200 g
Rødbede
50 g
Parmesan, 32+
200 g
Gulerod/gulerødder
2 tsk.
Havsalt
4 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Peber, friskkværnet
200 g
Kartofler
1/2 dl
Olivenolie
200 g
Linser, tørrede
1 dl
Hvidvin
2 stk
Løg eller zittauerløg
2 tsk.
Timian, tørret

Du skal skylle linserne og koge dem en halv time sammen med timiankviste og salt.
Skræl så rødbederne og kog dem i letsaltet vand i to min til de er møre. Skær dem i grove tern. Skræl dine gulerødder, kartofler og pastinakker. Gulerødderne og pastinakkerne skærer du i grove tern og kartoflerne i fine. Pil løget og skår det i både og hvidløg i små stykker. Varm olien op på en pande og svits først løgbåde og bland så rødbederne i og lad det svitse fem min. Bland pastinak, kartofler, gulerødder, hvidløg, salt, peber og hvidvin i og svits videre i fem min. Timiankvistene fjernes fra gryden og lad så linserne dryppe af. Bland dem i grønsagerne på panden og varm videre til der er stort set ingen væde er.
God fornøjelse.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?