- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Høst - Visninger
- 3567
- Pris pr. Portion
- 3.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 4, 2012
- 500 g
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 25 g
- Smør, saltet
- 1 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 4 skive(r)
- Franskbrød
- 25 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Smelteost, revet ost 30+
Løg og hvidløg snittes fint og svitses gyldne i smør i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad retten småkoge i 15-20 min.
I mens suppen simrer smøres brødet (du kan evt. riste brødet) og det revet ost kommes på toppen.
Suppen hældes i skåle der kan tåle at komme i ovnen. Sæt dine brød på toppen.
Gratiner suppen i en forvarmet ovn på 250 grader i ca. 5-8 min.
Suppen spises så snart den er færdig, og det er den når toppen af brødet er brunet pænt.
En lækker og vild billig ret. Som i kan se på filmen fra KitchenGo, så er den desuden meget let at tilberede.
Se den evt. HER på www.kitchengo.dk
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.