Luftig æggekage m/ forårsløg & coctailpølser

Bedømmelse: 2.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch
Visninger
3924
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Hvedemel
1 bdt.
Forårsløg, rå
4 skive(r)
Rugbrød, fuldkorn
2 tbsp.
Rapsolie
2 dl
letmælk
10 stk
Cocktailpølser
6 stk
Æg
2 tbsp.
Tilbehør: Ketchup
1 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
Luftig æggekage m/ forårsløg & coctailpølser

Æggekage m/ forårsløg og coctailpølser:
Pisk æggene godt luftige sammen med mælk, lidt mel, salt og peber.
Steg coctailpølser af sammen med forårsløg i tern, i rapsolie. Hæld over med æggemassen.
Rør lidt i bunden i starten ved medium varme, skru ned for varmen og dæk panden til med staniol el. et låg.
Bag æggekagen, dækket til ved svag varme, i ca. 10 minutter.
Drys over med ekstra hakket forårsløg og friskkværnet peber.
Server på rugbrød med smør.
Æggekagen kan også laves med nye kogte kartofler i tern,  og grillet hurtigt af tilsidst, i ovnen et par minutter, drysset over med lidt revet ost og paprika. Det gør at den puffer op og bliver ekstra luftig og sprød.

Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?