- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 3924
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 1, 2011
- 2 tsk.
- Hvedemel
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 4 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 2 dl
- letmælk
- 10 stk
- Cocktailpølser
- 6 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Tilbehør: Ketchup
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
Æggekage m/ forårsløg og coctailpølser:
Pisk æggene godt luftige sammen med mælk, lidt mel, salt og peber.
Steg coctailpølser af sammen med forårsløg i tern, i rapsolie. Hæld over med æggemassen.
Rør lidt i bunden i starten ved medium varme, skru ned for varmen og dæk panden til med staniol el. et låg.
Bag æggekagen, dækket til ved svag varme, i ca. 10 minutter.
Drys over med ekstra hakket forårsløg og friskkværnet peber.
Server på rugbrød med smør.
Æggekagen kan også laves med nye kogte kartofler i tern, og grillet hurtigt af tilsidst, i ovnen et par minutter, drysset over med lidt revet ost og paprika. Det gør at den puffer op og bliver ekstra luftig og sprød.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.