- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 3303
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 7, 2019
- 2 stk
- Æg
- 1 stk
- Saft og revet skal af appelsin
- 6 spsk.
- Hvedemel
- 3 spsk.
- Rørsukker
- 2 dl
- Sødmælk
- 30 g
- Smør
- 2 tsk.
- Vaniljesukker
- 1 knsp.
- Salt
Du skal bruge en sifonflaske med tilhørende patroner.
Madlavning skal også være sjovt. Med sifonflasken bliver dine pandekager meget mere luftige og samtidigt sjove at lave.
- Brun smørret af
- Pisk æg med appelsinsaft og skal, rørsukker, vaniliesukker
- Tilsæt melen og pisk det til en tyk dej uden klumper
- Pisk mælken i til en lind og tyktflydende dej
- Til sidst røres den brunede smør i.
- Stil dejen på køl i 30 min.
- Kom dejen på sifonflasken og kom 2 patroner i. Ryst flasken godt
- Dejen sprøjtes direkte på en varm pande med smør og bages gyldne på begge sider
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.