- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4914
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 16, 2010
- 2 ml
- Kanel
- 100 g
- Mandler, hakkede
- 1 stk
- Tærtebund, færdigkøbt på køl
- 3 stk
- Pære, i både
- 3 ml
- Sukker (melis)
Bunden lægges i en tærteform.
Pærerne skylles, kernehuset fjernes og de skæres i både.
Sukker og kanel blandes godt.
Læg pærerne på tærtebunden og drys med kanelsukker.
Tærten bages ved 220 grader i 25 minutter.
Drysses med hakkede mandler.
Serveres evt. med creme fraiche sødet med vanilje…eller flødeskum.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.