Lyn – pæretærte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Dessert
Visninger
4914
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 ml
Kanel
100 g
Mandler, hakkede
1 stk
Tærtebund, færdigkøbt på køl
3 stk
Pære, i både
3 ml
Sukker (melis)
Lyn – pæretærte

Bunden lægges i en tærteform.
Pærerne skylles, kernehuset fjernes og de skæres i både.
Sukker og kanel blandes godt.
Læg pærerne på tærtebunden og drys med kanelsukker.
Tærten bages ved 220 grader i 25 minutter.
Drysses med hakkede mandler.
Serveres evt. med creme fraiche sødet med vanilje…eller flødeskum.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?