- Sværhedsgrad
- Let
- Kategori
- Hovedret
Natmad - Visninger
- 2566
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2020
Inviterer man til åbent hus” er det jo svært på forhånd at vide, hvor mange der skal laves mad til. En gryderet som her med hakket kød kan strække til få eller mange alt efter tilbehør.
Vareforbrug (ca. 10 pers.):
1 kg hakket oksekød 35 g smør el. margarine 3-4 log 2 porrer 2 æbler 1 tsk. karry 1 tsk. chilipulver 3 ds. flåede tomater 1 pk. saltnødder (ca. 300 g) salt
1 pk. bacon (ca. 350 g) evt. meljævning
Tilberedningstid: 15-20 minutter
Til servering:
Kokosmel
Flute
Grøn salat
Fremgangsmåde:
- Brun kødet i fedstoffet i en stegegryde.
- Pil løgene og hak dem. Rens porrerne og snit dem fint. Skræl æblerne, fjern kernehuset, og hak dem.
- Kom løg, porrer, æbler, karry og chilipulver i gryden og lad det svitse i nogle minutter
- Tilsæt tomater og væde plus nødder. Smag retten til. Havn evt. med lidt meljævning.
- Skær baconen i strimler og steg dem på en tør pande. Kom dem over retten lige før servering.
- Servér retten fra gryden med tilbehøret ved siden af.
Kan serveres med:
Løse ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.