- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2517
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 1 stk
- Flûtes
- 1 stk
- Rosmarin, kviste
- 8 stk
- Kammuslinger
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Lynstegte kammuslinger med rosmarin
1) Kom kammuslingerne i en lille skål, tilsæt mel og rør forsigtigt rundt.
2) Tænd ovnen og lun flútes.
3) Varm en pande op til høj temperatur, tilsæt olie.
4) Kom kammuslingerne på og steg til de er gyldne (MAX 1 minut med mindre de er KÆMPE store – ellers bliver de seje).
5) Kom rosmarinen på panden og steg et kort øjeblik.
6) Anret på en tallerken med kammuslinger, stegt rosmarin, flútes og smør til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.