- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke - Visninger
- 1015
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 3, 2011
Et smagfuldt madbrød i bradepande (brydebrød), passer godt som tilbehør, el. til sandwichboller til madpakken.
Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt youghurt, havsalt, honning, olivenolie samt revet hvidløg, timian og oregano. Rør rugmelet i grundigt. Tilsæt hvedemel, lidt af gangen og ælt dejen glat. Stil til hævning, tildækket i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200 grader, og beklæd en lille bradepande med bagepapir.
Ælt dejen igennem, og kom i bradepanden som en firkant. Efteræv tildækket i 20 minutter. Skær dejen i firkanter (ikke skæres helt igennem) ca. 10 stk. Pensl med vand, drys med oregano og lidt ekstra havsalt.
Bag brødet næstnederste rille ved 200 grader i ca. 40-45 minutter. Tages ud af formen og afkøles.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.