Madbrød m/ rødbede

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Madpakke
Tilbehør
Visninger
3016
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Madbrød m/ rødbede

Groft madbrød m/ rødbede i bradepande:
 
Dej: Rør gær ud i lunkent vand, og tilsæt youghurt, salt, lidt honning, rapsolie og groftrevet skrællet rå rødbede. Tilsæt grahamsmel og derefter hvedemel lidt af gangen og rør dejen godt igennem, dejen bliver lidt klistret i konsistensen (skal ikke æltes). Lad brødet hæve dækket med et viskestykke i 45 minutter.
 
Slå luften ud af dejen med en ske og kom den i en lille bradepande beklædt med bagepapir, glat den ud med en ske. Efterhæves 30 minutter. Skær dejen i 10 aflange stykker, pensl med vand og drys over med grahamsmel.
 
Bag brødet næstnederste rille ved 200 grader i ca. 45 minutter. Bank på bunden af brødet, hvis det lyder hult er det færdigt.
 
Passer godt som tilbehør til supper, salater, ostebord el. sandwich.
 
Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?