- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Frokost
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 1915
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 2 dl
- Yoghurt naturel
- 1 stk
- rødløg
- 3 stk
- Æg
- 10 stk
- Soltørrede tomater
- 100 g
- Feta, 40+
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 3 tsk.
- bagepulver
- 2 1/2 dl
- Kvark, 5+
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 5 dl
- Hvedemel
- 2 dl
- Vand
- 3 1/2 dl
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Blend spianten og olien sammen og hæld det i en skål. Rør mel, bagepulver og salt sammen og rør det i skålen sammen med æg, yoghurt, 1 dl kvark og vand. Skær tomaterne i mindre stykker og bland dem med osten, 1,5 dl kvark og rødløget skåret i stykker. Smør ti muffinsforme og hæld dejen i. Lav en fordybning i hver muffin og fyld fyldet i. Bag dem ved 175 grader i 25 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.