- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 3444
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 20, 2011
- 2 skive(r)
- Sky
- 2 tsk.
- Karse
- 1/2 stk
- Hjertesalat
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 skive(r)
- Bierwurst
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Tomat
- 4 skive(r)
- Rugbrød, mørkt
- 8 skive(r)
- Agurk, syltet
- 40 g
- Paté
Madpakken til en tur i det grønne, må godt skille sig ud fra hverdags-klemmerne. Derfor er der dog ingen grund til at købe sig fattig i afskåret pålæg hos slagteren, hvis der stadig ligger “klemme-pålæg” i køleskabet.
Sørg for at have en god madkasse med rumdeler, to frosne ½liters vand og to nye karklude.
Smør rugbrødet med smør.
Læg salat på og derefter pålæg.
Pynt så efter alle kunstens regler.
Læg brødene i madkassen. Rul karkludene om ½liters flaskerne… og læg det hele i en pose.
Nu har du en lækker og frisk madpakke, køligt vand til at drikke og en klud til at tørre fingre i.
Husk salt og peber… og ha´en god dag i skoven J
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.