- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 14 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2674
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 1, 2011
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 350 g
- Hvedemel
- 350 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 25 g
- Bagegær
- 120 g
- Havregryn
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 7 dl
- Vand
Gær og vand blandes. Resten tilsættes og røres med en grydeske.
Hæve 5 timer( kan med stort held sættes over inden man går i seng og bages til morgenmaden)
Formes til 14 boller med 2 skeer på en bageplade.
Opvarmet ovn 250 grader i midten 14-16 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.