- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2855
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 13, 2010
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 ml
- Smør, saltet
- 1 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 400 g
- Hakkede tomater, konserves
- 400 ml
- Kokosmælk
- 1 stk
- Æbler, faste, syrlige
- 125 g
- Ris kogte
- 2 ml
- Karry (indisk)
- 400 g
- Hakket lamme eller oksekød
Benyt en gryde der rummer 3-4 liter. Start med at pille og hakke løgene.
Skræl æblet, fjern kærnehuset og hak frugten
Kog risene  (det er  nemmest at bruge ris i kogepose som netop vejer 125 gr.)
Kom smør eller olie i en gryde og svits karryen heri.
Tilsæt løg og kød og svits det sammen ( brug en gaffel ).
Når væsken er ved at være fordampet, tilsættes æble og tomat sammen med kokosmælk og bouillon. Bouillonen kan være 2 hønsebouillontern og 1 l. vand.
Lad suppen koge svagt i ca. 20 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.
Kom den kogte ris ned i suppen,  Varm den igennem og server den med et grønt drys af friske korianderblade el. andet efter smag.
Spises med flute eller brød . Denne ret rækker til 4 personer som hovedret.
 
		 
god vejledning og trinvis