Makrel-kartoffelsalat med peberrodscreme

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Sommer
Visninger
4722
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Peberrod, revet
1/2 l
Creme fraiche 18 %
1 tbsp.
Citronsaft
1 stk
Æble, revet/ i tern
1/2 stk
Agurk
Makrel-kartoffelsalat med peberrodscreme

Makrel-kartoffelsalat: Skær kogte kartofler i grove tern og kom i et fad. Krydr med salt og peber, dryp med olie og citronsaft. Rens og snit purløg, dild og radiser (gem lidt til pynt), Fjern indmaden fra en halv agurk og skær i små tern. Kom det  i kartoffelsalaten, og vend det hele godt rundt.
Rens en hel røget makrel grundigt for ben, (bank lidt på begge sider af fisken først, for at løsne benene lidt, og skær hoved og hale af). Smuldr lidt grove makrel stykker over kartoffelsalaten. Drys over med flere radiser og hakket purløg.
Peberrodscreme: Rør cremefraiche med salt og citronsaft. Skræl og riv et æble. Vend den revne peberrod og æble i cremen, smag til.

Velbekommen






Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?