- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Sommer - Visninger
- 4722
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 3, 2011
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Peberrod, revet
- 1/2 l
- Creme fraiche 18 %
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 stk
- Æble, revet/ i tern
- 1/2 stk
- Agurk
Makrel-kartoffelsalat: Skær kogte kartofler i grove tern og kom i et fad. Krydr med salt og peber, dryp med olie og citronsaft. Rens og snit purløg, dild og radiser (gem lidt til pynt), Fjern indmaden fra en halv agurk og skær i små tern. Kom det i kartoffelsalaten, og vend det hele godt rundt.
Rens en hel røget makrel grundigt for ben, (bank lidt på begge sider af fisken først, for at løsne benene lidt, og skær hoved og hale af). Smuldr lidt grove makrel stykker over kartoffelsalaten. Drys over med flere radiser og hakket purløg.
Peberrodscreme: Rør cremefraiche med salt og citronsaft. Skræl og riv et æble. Vend den revne peberrod og æble i cremen, smag til.
Velbekommen