- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2032
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 225 g
- Mørk chokolade også med orange
- 225 g
- Sukker (melis)
- 175 g
- Mandler
- 2 stk
- Æggehvide
Pisk æggehviderne helt stive
Mal mandlerne og vend dem i de stive æggehvider sammen med sukkeret
Hæld massen i en sprøjtepose med et hul på 1 cm
Læg bagepapir på en bageplade og sprøjt stænger på 8 cm længde – lav god afstand mellem dem
Bag makronsmåkagerne ved 180 grader mellem 15-20 min
Lad dem køle af på en bagerist
Lav et vandbad og smelt chokoladen
Dyp makronsmåkagerne i det så bunden bliver dækket med chokolade
Den sidste del chokolade bruges til at lave et fint mønster på toppen af kagerne
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.