Mandelfragilite` med mokkasmørcreme

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
18 personer
Kategori
Dessert
Visninger
4447
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Kaffe, instant
350 g
Sukker (melis)
200 g
Mandler
2 dl
Æggehvide
50 g
Hasselnøddeflager
4 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
100 g
Flormelis
2 tsk.
Kaffe, instant
120 g
Smør, saltet
2 tbsp.
Vand

Mandelfragilite`bunde:
Tænd ovnen på160 grader og beklæd en bageplade med bagepapir
Blend mandlerne til groft mel. Knus 1 tsk instant kaffe med bagsiden af en ske og vend det i mandelmelet. Pisk æggehvider og halvdelen af sukkeret helt stift. Tilsæt resten af sukkeret sammen med mandelmelet, og vend det forsigtigt rundt til du får en jævn og luftig marengsdej.                    Tegn 2 rektangler på bagepapiret (ca. 35 x 17 cm) Fordel marengsen inden for firkanterne. og glat det ud med en ske. Drys hasselnøddeflager på den ene bund. Bag bundene i ca. 25 min. Lad bundene afkøle på bagepladen, før du forsigtigt vender dem med bunden i vejret og trækker bagepapiret af.Mokkasmørcreme:
Rør instant kaffe ud i vandet i en lille kop. Pisk æggeblommer og den færdigrørte kaffe sammen. Tilsæt blødt smør og flormelis, og pisk til du har en glat creme
Fordel smørcremen på den ene bund og læg bunden med hasselnødder over og tryk den let sammen. (Skær evt kagen ud i  små firkanter) Sigt lidt flormelis over lige inden serveringen
Server gerne med en god is og lidt frisk frugt


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?