Marcipanbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Jul
Visninger
1512
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
10 g
Mandelflager
40 g
Ren rå marcipan
20 g
Blød nougat
15 g
ODENSE Mørk Overtræk
Marcipanbrød

Et enkelt men lækkert marcipanbrød.
Rul marcipanen til en pølse og rul den derefter ud til en rektangel med en kagerulle. Skær nougaten i tynde skiver og fordel den på marcipanen. Fordel så mandelflagerne oven på. Rul det sammen til en roulade og tryk den let sammen i samlingen og enderne. Brug en bagepensel til at fordele og dække marcipanbrødet med smeltet chokolade. Pynt med mandelflager.

Glædelig jul!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?