- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Jul
- Visninger
- 1512
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 6, 2010
- 10 g
- Mandelflager
- 40 g
- Ren rå marcipan
- 20 g
- Blød nougat
- 15 g
- ODENSE Mørk Overtræk
Et enkelt men lækkert marcipanbrød.
Rul marcipanen til en pølse og rul den derefter ud til en rektangel med en kagerulle. Skær nougaten i tynde skiver og fordel den på marcipanen. Fordel så mandelflagerne oven på. Rul det sammen til en roulade og tryk den let sammen i samlingen og enderne. Brug en bagepensel til at fordele og dække marcipanbrødet med smeltet chokolade. Pynt med mandelflager.
Glædelig jul!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.